В първия си коментар след оставката на Мустафа Карадайъ като лидер на

...
В първия си коментар след оставката на Мустафа Карадайъ като лидер на
Коментари Харесай

Пеевски: Мандатът на Карадайъ изтичаше. Решил е по-рано да го направи

В първия си коментар след оставката на Мустафа Карадайъ като водач на Движение за права и свободи съпредседателят на парламентарната група на придвижването и изявяващ се като ръководител Делян Пеевски изясни очевидното - партията ще има нов ръководител " към началото на февруари ".

" Mандатът му (на Мустафа Карадайъ - бел. ред.) изтичаше на 12 декември, господин Карадайъ е взел решение да го направи по-рано от това. Не е нищо изключително. Решението е негово. Господин Доган ще поеме до конференцията ", сподели Пеевски. От думите му се разбра, че е имало диалог с Карадайъ, само че не е станало въпрос дали той ще остане в Народното събрание и дали ще продължи да е началник на ПГ дружно с Пеевски.

" Негово персонално е решението дали ще остане народен представител, не е наше решение. Говорихме с него, само че не сме дискутирали този въпрос ", добави Пеевски. На 17 ноември Движение за права и свободи ще има Централен съвет, на който ще бъде планувана дата за конференция на придвижването. По-рано довечера стана ясно, че Ахмед Доган още веднъж ще застане отпред на придвижването след оставката на Мустафа Карадайъ. Причините за нея не престават да са неразбираеми.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР